Hej på er.

Jag tänkte att jag skulle ge det här med bloggande ett försök. Jag gillar att skriva och försöker få någon form av utlopp för mina tankar.
Min tanke är att ni ska få hänga med i min vardag, tillsammans med min familj på våra upptåg. Då matlagning är ett stort intresse så kommer det bli en del kring detta, samt vardagslyxen som jag älskar.
Vi byggde vårt hus nyligen och det var klart för att flytta in i november 2019. Vi byggde en Fiskarhedenvillan ”Svanen” som vi är väldigt nöjda med. Men bara för att det är nytt betyder det inte att projekten är slut, vi har fortfarande mycket att göra på vårt drömhem. Och den resan vill jag också dela med mig av.
Men framför allt kommer den vara ett levande dokument om mitt liv, och förmodligen handla om det som faller in. 

Enjoy!

Huset i vinterskrud förra året med en Lukas som är på väg upp för vår uppfart.

You Might Also Like

Leave a Reply