Stockholm och G-E-S

I helgen var jag och mamma till Stockholm för att gå på G-E-S föreställning “Stanna världen en stund”. Bara att få gå och lyssna på livemusik var ju helt magiskt. När de började fick jag sån gåshud och rysningar. Det var underbart.

För 26 år sedan fick jag i present när jag fyllde 9 år att få gå på G-E-S i Säterdalen. Dom var på den tiden mina stora idoler, så att få se dom igen, tillsammans med mamma även den här gången var ju fantastiskt. Sån otrolig nostalgi. Och konserten var även den bra, även fast jag definitivt inte är någon kritiker utan väldig partisk då jag älskar deras låtar. Och även om man inte hör dom så ofta (vissa knappt alls på över 20 år) så sitter texterna. Odödliga på något sätt.

Svårt att få till någon bra bild, vi satt en bit upp inne på cirkus. Men bara känslan, att få gå på cirkus med en massa andra människor. Få dela en upplevelse. Och självklart var det krav på vaccinpass vilket var skönt. Smidigt att visa upp och det skapade inga extra köer. Allt flöt på bra.

Efteråt gick jag och mamma till Tennstopen Grill för att äta middag. Båda fastande för kalvschnitzel med rucola, parmesan och vitlöksmajonäs. Det var helt fantastiskt gott, vällagat vilket jag verkligen uppskattar. Efter middagen var vi väldigt mätta, så vi promenerade till hotellet, kastade oss i pyjamas och la oss i varsin säng för att kolla på så mycket bättre. Jag som sällan kollar på det lyckades väl pricka in årets gråtfest, men det var ett fint program. Sen somnade vi väldigt nöjda och mätta.

Dagen efter hade vi några timmar innan tåget skulle hem så vi spenderade tid på shopping. Fick en del julklappar inhandlade, skrattade oss igenom Buttericks och njöt av marknaden på Hötorget. Hittade även in i en butik som sålde ALLT för köket. Vi kom nästan inte ut därifrån.

Innan tåget skulle gå hem slank vi in på O´learys för lite nachostallrik. Väldigt gott och ett bra avslut på ett fantastiskt dygn i Stockholm tillsammans med mamma.

You Might Also Like

Leave a Reply