Retorik

Idag är jag väldigt trött. Jag kom hem från Stockholm efter min och mammas resa i söndags. Men på måndag eftermiddag åkte jag tillbaka igen i jobbet för att gå en kurs i retorik för kvinnor. Jag kom hem igår kväll, så idag känns det.
Men det var en helt fantastisk kurs, vi fick lära oss att hantera härskartekniker, att man själv ibland använder sig av det (självrannsakan på hög nivå) samt hur man argumenterar och pratar inför publik.
Jag som verkligen inte tycker om att prata offentligt var långt utanför min comfort zone. Men det var nyttigt och lärorikt. Och häftigast av allt var att vi var 9 kvinnor, alla stöttade varandra och var ödmjuka inför uppgiften. Där kan vi snacka om kraft. Den här kursen kommer jag leva länge på.
Nu ska jag följa upp lite med att läsa boken “Snacka snyggt” för att fortsätta ta till mig av alla tips.

You Might Also Like

Leave a Reply