Lugn söndag med besök

Igår hade vi en ganska lugn dag. 16-års kalaset som vi skulle på blev inställt då det gick magsjuka. Nu är det mycket sjukdomar, så vi hoppas att vi klarar oss i familjen fram till jul nu. Så vi tog en lugn morgon, med en lååång söndagsfrukost. Sen bakade vi lussebullar och kokade knäck. Väldigt mysigt och skönt att hinna få klart lite. Nu börjar godisbordet att bli klart.

Sen fick vi besök av vänner, som kom för att fira Lukas i efterskott. Har inte hunnit blivit av, då det kommit en massa förkylningar och annat mellan. Så eftermiddagen bestod av att äta av det nybakta fikat och prata ikapp en massa. Det blir så sällan att man ses.

Sen framåt kvällen kom grannarna förbi med båda hästarna. Två små minihästar med vinterpälsen på så de var så fluffiga och mysiga. De var ute och åkte vagn och Lukas klasskompis red på en av hästarna. Även hundarna var med. Mysigt att bo på landet, då man kan få sånt finbesök.

Köpte en fin julbukett på shoppingrundan idag. Åkte på lite ärenden på lunchen, och hämtade mina matkassar som jag beställt online. Så nu tror jag att jag handlat hem allt inför julen, så skönt. Det känns som att slutspurten inför julen börjar den här veckan. Men det gör inget, det är också mysigt.

You Might Also Like

Leave a Reply