Covid och de äldre

Den här julen blir som tidigare, utan våra äldre. Jag tycker att det är så trist att både min morfar och min farmor ska fira själva. Och självklart är det ett eget val de gör, de har tre sprutor båda två. Men då rädslan för nya varianter av Covid tar över har båda valt att vara hemma på jul. Det blir morfars tredje jul ensam. Farmor vad med förra året, men väljer att avstå i år.
Jag börjar helt ärligt att bli otroligt trött på den här smittan. Brorsönernas skola är stängd, Lukas fritids har konstaterade fall och det känns som att den kryper sig närmare än tidigare. Jag har inte varit orolig för min egna del, men nu när jag är gravid och i vecka 20 så börjar jag känna mer och mer oro.
Hemmaarbete känns just nu självklart, jag vill inte riskera något så här innan jul.
Vet inte riktigt vad jag vill säga, men ta hand om er och ni som kan, snälla vaccinera er så att vi kan få tillbaka vardagen med våra äldre.

You Might Also Like

Leave a Reply