Vecka 20

Idag går jag in i vecka 21, så jag tänkte sammanfatta vecka 20 lite.
Det känns som att det är veckan som magen verkligen började att synas. Den liksom växte över en natt. Det är även nu som jag klassas som riskgrupp avseende Covid vilket känns lite skrämmande.
Men samtidigt har halva tiden nu gått, och det börjar bli mer och mer verkligt. Lukas berättar nu för alla att han ska bli storebror så jag tror även att han känner samma sak. Josef kände också första sparken i veckan. Det var en rejäl spark precis när han la dit handen. Annars har det varit sparsamt med det, men inte så konstigt då moderkakan ligger i framkant vilket gör att den dämpar rörelser. Jag har också börja känna rörelserna tydligare den här veckan och så fort jag är still sätter det igång. Tror att det är en livlig liten sak.
Illamåendet vill inte riktigt ge med sig, men det är hanterbart. Kommer och går under dagarna. Men jag klarar inte av mat såsom pizza. Det bara vänder sig i magen vid tanken på pizza. Annars har jag nog inga speciella cravings. Älskade hårt bröd med leverpastej i början med det har gett med sig.
En kort uppdatering, men för att sammanfatta så mår vi bra, både jag och bebis.

You Might Also Like

Leave a Reply