Att bo på landet

Idag har vi åter fått det ärofyllda uppdraget att mata grannens hästar, Nisse och Julia. De är så mysigt att få promenera bort dit och ge dom lite hö. Lyckan över att bo på landet, men ändå så nära in till centrum. När vi byggde huset var vi lite oroliga om Lukas inte skulle få någon alls att leka med i närheten. Vi såg min brors barn, som sprang över till sina kompisar som bodde i samma område. Men dessa farhågor har inte alls besannats. Visst, det finns inte hur många barn som helst att välja på men några klasskompisar bor i närheten. Ägarna till hästarna har barn som går i Lukas klass, och som tur är så är dom väldigt trevliga hela familjen. Sedan, bara ett hus bort så bor det ytterligare en klasskompis, vars föräldrar vi precis fått kontakt med. Så Lukas var där och lekte i helgen och pojken i familjen ska komma hit någon dag. Så nog har vi ändå haft tur.

Isabelle ger Nisse lite hö.

Julia har även hon fått hö. De har så mycket vinterpäls och är så fina.

You Might Also Like

Leave a Reply