Vi njuter för fullt av lugnet här hemma. Josef har börjat jobba igen och Isabelle har åkt och hälsat på sin farmor och farfar i några dagar. Så det är jag och Lukas här hemma.
Idag så har han haft en kompis här på besök under förmiddagen så det har ritats och pysslats i timmar. Nu har hon precis åkt hem och vi har parkerat oss i soffan. Jag med datorn och Lukas framför Paw Patrol filmen.
Senare idag ska vi på kalas för att fira släktens minsting som fyllde 2 år dagen innan julafton. Vårat lilla charmtroll som är helt oblyg, kramas gärna och är för det mesta glad. Så härlig unge.

Hygget på baksidan av vårt hus. Det är en bit upp i skogen som är avverkad, men som börjar växa upp. Det stora majestätiska trädet i mitten brukar vara en bra utsiktsplats åt rovfåglarna när de sitter och spanar. Hygget har också varit en favoritplats åt älgarna. Men nu har vi inte sett dom på ett tag.

Huset från baksidan. Jag gillar huset även mer från det här hållet. Tycker att det verkligen kommer till sin rätt. Sommarens projekt blir att fixa en uteplats på baksidan. Bara för att huset är klart är det långt ifrån klart. Många projekt som kvarstår innan vi är klara. Om man någonsin bli det med ett hus.

You Might Also Like

Leave a Reply