Förberedelser

Idag har jag förberett inför morgondagens nyårsfirande. Dagen började med att vi fick åka och köpa kläder till Lukas som inte hade något alls att ha på sig. Nu är vitskjorta och blåa chinos inhandlade så han kan klä upp sig imorgon.
Sen köpte vi det sista som behövdes inför middagen. Jag ansvarar för varmrätten och har även under dagen gjort pommes duchesse och precis nu ska jag göra en konjakssås. Till det kommer vi ha oxfilé och parmesangratinerade rotfrukter. Kommer nog att bli riktigt gott.
Årets tema på nyår är vinyl, så Josef är kvar hemma hos pappa där de precis öppnat en varsin öl och satt igång Thin Lizzy på vinylspelaren. Blir nog en hel del nostalgi.

Josef inbjudan. Hela kvällen kommer att ha med vinyl att göra. Kommer nog att bli väldigt roligt.

Jag ska anordna en tävling som påminner om spelet “När då då” men med singlar. De ska vara två lag. Och det lag som ska spela ska få en singel som utgångspunkt. Sen kommer jag ta fram en rad fler singlar som de ska tidsbestämma utifrån de som redan finns, om den släpptes före eller efter. Kommer att bli kul, men svårt.

You Might Also Like

Leave a Reply