Söndagslugnet

Idag är det verkligen en typisk söndag. Vi har inga som helst planer, förutom att ta en promenad runt byn. Jag ska också städa undan lite här hemma, så skönt när man har legat lite efter en stund under allt firande som varit. Tvättmaskinen får gå för fullt.
I natt kom det en hel del snö, så tacksam för att ha fyrhjuling som kan ploga av. Vi har en ganska stor uppfart så det skulle ha tagit en massa tid om vi skulle gjort det för hand. Å andra sidan får man lite gratis träning. Men jag är så trött i kroppen av den här graviditeten så jag hade nog inte orkat. En promenad känns som lagom träning just nu.
Just tröttheten är lite jobbig, kan inte minnas att jag var så här trött när vi väntade Lukas. Under den här perioden så hade jag nog mer energi, eller så minns man bara inte exakt hur trött man var. Man har ju en förmåga att glömma allt det jobbiga. Det slår mig ibland att vi ska börja om, börja om med att packa barnvagn i och ur en bil, börja om med vakna nätter, börja om med hela småbarnspaketet. Skrämmande och spännande på samma gång. Det var ju sex år sen Lukas var liten. Men jag är tacksam att jag har kunna ge honom all den fokus under dessa år. Nu är han ju väldigt självständig och behöver oss inte alls lika mycket längre. Då känns det helt okej att börja om.

You Might Also Like

Leave a Reply