Romme Alpin

Vi tog med oss kusinerna, mormor och morfar och drog till Romme Alpin. Tacksamhet för att det ligger så nära, vi ser delar av backarna från huset.

Kusinens hjälm var i stort sett självlysande, perfekt för då såg man var de var någonstans.

Lukas premiär åkte för i år, med nya skidor. Dock var de nog lite för långa, men det gick ganska bra ändå. Han var lite stel de första åken, men sen släppte det och han åkte bra ner för backarna. Så kul att se hur de utvecklas under bara några timmar. Barn lär sig verkligen hur fort som helst.

Eftersom jag inte får åka i år, så hängde jag med släktens minsting. Han var så fascinerad av allt som hände runt om kring så han var så nöjd av att bara vara i slutet av backen och titta. Sen blev han trött och somnade i min famn. Det var verkligen mysigt.
När vi kom hem så badade jag lite bastu, så skönt efter att man blir lite frusen under dagen. Bastun är verkligen ett av husets bästa byggen. Den är liten men jag fullkomligt älskar den.

You Might Also Like

Leave a Reply