Biomys

Under jullovet har vi hunnit med ett biobesök. Jag och Lukas gick på matiné och såg Bamse och Vulkanön.

Vi bokade plats i en soffa längst upp i biografen så att vi riktigt kunde mysa. Så mycket skönare med plats och man sitter mycket bättre än i en stol. Sen köpte vi lite popcorn och lyxade även till det med lite godis. Som morbror sa innan vi åkte, “går man in i en biograf blir det automatiskt lördag”. Ett bra motto.
På vägen hem var vi in på affären och handlade, då såg vi att Bamse släppt ett specialnummer gällande just den här filmen. Så vi köpte den, och nu ska vi även skaffa en prenumeration. Får passa på när läsintresset är på högsta nivå. Och Bamse är så barnvänligt och lugnt. Ska bli kul att följa hans utveckling när han börjar läsa mer på egen hand.

You Might Also Like

Leave a Reply