Året som gått del 1

2021 var ett ganska lugnt år för oss. Jag brukar tänka att vi inte hunnit med något men när jag tänker tillbaka inser jag att vi hunnit hur mycket som helst. Då det inte ska bli ett enormt inlägg så delar jag nog upp det i fyra delar. Nedan kommer januari, februari och mars.

Januari

Vi tog en promenad runt Bysjön här i Borlänge tillsammans med mamma och min bror med familj. Tog ungefär tre timmar att gå runt, inklusive stopp för korvgrillning. Är inte lika mycket snö förra året som det är just nu i januari.

Anthony fyllde 10 år vilket firades med pizzakalas. Vi köpte pizzadeg från våran lokala pizzeria som precis hade öppnat förra året. Pizzorna gräddades sedan i den vedeldade ugnen ute i grillhuset. Var inte så lätt som vi tänkt oss, men pizzorna var väldigt goda och framförallt så var födelsedagsbarnet nöjt, vilket var huvudsaken.

Jag lyckades äntligen lägga klart mitt 2000 bitars pussel. Det tog väldigt lång tid, och det kändes nästan tomt när det var klart.

Några vändor i skidspåret på sportfältet hann vi också med. Lukas premiär åkte sina skidor som fick väl godkänt.

Februari

Februari, även kallat vabbruari, började med att Lukas fick vattkoppor. Och en rejäl omgång också. Han var helt däckad och hade koppor över hela kroppen. Det värkte i mamma hjärtat och jag tyckte så synd om honom.

När kopporna började ge med sig och Lukas klassades som smittfri så tog vi skidorna och åkte till Romme Alpin för en heldag i backarna. Jag tror att vi var sist i liften upp när de stängde på eftermiddagen.

Vi överraskade barnen med en liten resa till Västerås där vi bodde på hotell. Vi bodde på åttonde våningen i Skrapan vilket gjorde att vi hade en fantastisk utsikt. Sen gick vi ut och åt och tog en promenad på stan.
Dagen efter så åkte vi och besökte Vallby friluftsmuseum som var väldigt mysigt. En lagom resa, när man inte gjort så mycket på grund av Covid.

Mars

Kusinerna klädde ut sig och lekte. En Ironman och en polis.

Jag gjorde belgiska våfflor med glass mellan. Till det hade vi lingon och kolasås. En succé.

Vårens blommor, vackra tulpaner fick flytta in. Vårkänslorna började smyga sig på. Annars var mars en väldigt lugn månad.

You Might Also Like

Leave a Reply