Back to Business

Idag började jag att jobba igen efter nästan tre veckors ledighet. Tog en lång stund av förmiddagen innan jag kommit ikapp med alla mail som ramlat in. Det mesta var bara att ta bort, det var redan hanterat, men några saker behövdes tas tag i direkt. Men nu är jag ikapp och kan fokusera på vårens två sista projekt innan jag går hem på mammaledighet.
Jag planerar att ta ledigt runt påsk, för att riktigt få möjligheten att boa in mig innan bebis kommer. När jag väntade Lukas var jag hemma i en vecka ungefär. Sen skulle jag hjälpa min farmor att leta fram en mobilladdare till en gammal modell av telefon, och åkte runt på loppisar och alla teknikaffärer. Dagen efter var vi igång med födsel. Den här gången ska jag ta det lite lugnare.

Längtar tillbaka till Spanien och lugnet. Vi spenderade en lång stund på stranden och kollade på segelflygare landa.

You Might Also Like

Leave a Reply