Personlig utveckling

Jag älskar verkligen att läsa böcker och läser faktiskt det mesta. Även om deckare är en favorit genre sedan barnsben. Men ibland varvar jag mord och hemskheter med böcker som hjälper mig att utvecklas som person. Det är något som jag börjat med de senaste åren och oj, vad jag lärt mig mycket om mig själv. Både lärt känna mina bra och dåliga sidor vilket är så nyttigt och viktigt. Och det är en resa som jag tänker fortsätta med ett bra tag till. För jag är långt ifrån i mål, vilket man förmodligen aldrig kommer till heller. Och det är okej, för livet är ju ändå en resa.

Just nu har jag läst några kapitel ur den här fantastiska boken. Som berättar om så självklara saker som man ofta glömmer bort i vardagen och när känslorna tar över. Läste precis ett kapitel om en tjej som fått cancer och valde glädje och positiva tankar istället för bitterhet. Så fantastiskt hur mycket man kan förändra, bara genom att tänka annorlunda.

You Might Also Like

Leave a Reply