Att skriva en lista

Jag tror att jag är smått beroende av att skriva listor. Har listor på telefonen och i min almanacka (japp, fortfarande inte digital där än). Listor på vilka filmer och serier vi får rekommenderat att se, vad vi ska handla och äta under veckan och vad som behöver göras under dagen. Tror att det är mitt sätt att ha kontroll på vardagen och inte glömma bort något viktigt.

Tror att sonen ärvt denna egenskap. Han skrev ovan lista för att ta med sig till köpcentrat i stan. Leksak var såklart prio 1. Han får veckopeng som han får göra vad han vill för. Vi tänker att det kan vara ett bra sätt att lära sig hantera pengar. Och han insåg i leksaksaffären att allt kostade mycket, så han valde faktiskt att spara. Eller ja, han köpte en loppa för 10 kr så helt tomhänt kom han inte hem. Sen var mozzarella ganska viktigt, hans absoluta favorit. Under det står det plockbricka men stavat med b. Det är något vi lyxar med ibland. Charkbricka och ostbricka kombinerat i delux. Något som älskas av alla i familjen. Sax är jag lite osäker på varför vi skulle behöva köpa, och babymat är till lillebror i magen. Han planerar i förväg kan man säga. Allt på listan inhandlades inte ska tilläggas :).

Nu ska jag försöka ta en promenad runt byn, få se vilka jag får med mig.

You Might Also Like

Leave a Reply