Friyay

Idag är det äntligen fredag och vi ser framemot helgens lugn. Inga planer utan vi kommer nog bara göra det som faller oss in. En perfekt helg med andra ord.
Det blåser galet mycket ute. Jag har vaknat flera gånger i natt och tänkt att snart rasar det ett träd över huset. Vinden har dånat utanför. Det tillsammans med att det är någon plusgrad gör att det inte är lika trevligt väder ute som det ser ut.
Efter skolan så hämtade jag Lukas och hans kompis Sam som också fick följa med hem och leka i några timmar. De har så roligt tillsammans och det är så mysigt att de kan följa med varandra hem från skolan. De börjar bli stora nu.

En magisk solnedgång vid gårdagens hämtning på fritids. Himlen skiftade från mörk rosa, till orange längre bort. Man ser till och med hur mycket is det är på vägarna på bilden. Livsfarligt, ska nog överväga dobbar som en pensionär.
Nu ska jag börja hacka upp ingredienser till kvällens fredagstacos. Mamma kommer även över på lite middag och tar med sig pepparkakscheesecake som efterrätt. Lyx.

You Might Also Like

Leave a Reply