Härliga helg

Vilken härlig helg det har varit, och fortfarande är. Det blåser inte lika mycket ute idag och solen skiner. Men det är fortfarande väldigt halt här hemma, så vi får se om jag vågar mig ut på en promenad idag.
Annars så är söndagen väldigt lugn, vi ska hämta hem Lukas som har sovit hos sina kusiner i natt. Han ringde nyss från sin mobilklocka och sa godmorgon. Samtidigt passade han på att meddela att han sovit gott i natt. Mysigt när de har en så nära relation till varandra.

Igår så åkte vi skridskor med min bror och hans familj. Kvalitén på isen var sådär, då det var vissa partier där gruset var framme. Men bara man undvek dessa gick det bra. Jag själv åkte inte, och var såklart förbjuden att ens gå ut på isen på grund av graviditeten. Men jag stod bredvid och hejade på.
Den minsta som är två grät när vi tog honom av isen. När skridskorna togs av grät han och pekade på dom. Han ville inte gå hem, han ville spela mer. Den ungen kommer bli duktig på sporter, har sånt otroligt intresse för allt sådant.

Jag passade även på att uppdatera min Bullet Journal med böcker som jag vill läsa. Som jag tidigare skrev, jag älskar listor och så älskar jag ju även att läsa. Så den här sidan i min “BJ” är ju ett måste. Nu har jag lite böcker på min lista som jag ska läsa. Och vad passar bättre en lugn söndag.

You Might Also Like

Leave a Reply