Dålig sömn och fullmåne

Natten till igår sov jag så fruktansvärt dåligt. Låg bara och vände på mig hela natten utan att få någon som helst ro i kroppen. Sen visade det sig såklart att det är fullmåne. Och då brukar jag bli otroligt påverkad.
Drygt också när ett projekt drog igång på jobbet igår, som kräver en del energi. Så när jag hade jobbat klart var jag helt färdig. Somnade kanske runt nio igår kvällen, och idag känner jag att energin har kommit tillbaka någorlunda.

Som tur är har jag världens snällaste son som lagade middagen igår. Självklart med min assistans, men han gjorde det mesta själv. Vi gjorde soppa på det som fanns i kylskåpet och han fick fria händer att bestämma hur mycket av varje som skulle hackas i soppan. Det blev morötter, salladslök, broccoli, potatis och fänkål. Samt vitlök (mest för att få använda pressen tror jag). Till sist mixade vi soppan och hade i en skvätt grädde. Den blev väldigt god, och Lukas blev väldigt stolt över vad han hade åstadkommit. En perfekt rätt när man har en massa trötta grönsaker i kylskåpet.

You Might Also Like

Leave a Reply