Att jobba hemifrån

Det finns verkligen fördelar och nackdelar med att jobba hemifrån. Jag försöker fokusera på fördelarna, speciellt nu när det i övrigt är så mycket som händer gällande Covid och smittspridning. Nu har vi även fått besked att fritids är överbelastat på grund av sjukdomar. Då är det faktiskt en fördel att jag kan hämta Lukas direkt efter skolan (mamma och pappa hjälper också till de dagar jag har möten). På så sätt kan man bidra lite till att minska smittspridningen. Lika att jobba hemifrån, det är ju långt ifrån alla som har den möjligheten. Då får vi som kan bita ihop och härda ut. Sen är det helt ärligt hur skönt som helst att mysa runt i ett par stickade byxor där den växande magen får hur bra med plats som helst.

En annan stor fördel är att man ibland kan äta lagad lunch. Oftast värmer jag bara rester från gårdagens middag och slänger i mig, men ibland händer det att jag lyxar till det och lagar något. Som idag, då gjorde jag en smörgås på rågbröd, med stekt tofu i sesamfrön, stekt ägg samt groddar på toppen. Rätten ser lite beige ut, men är fantastiskt god. Mycket nyttigheter i denna macka också och jag vet inte hur jag tänkte när jag gjorde två. Blev mätt efter första. Recept är snott från en äldre tidning av Elle mat & vin.

You Might Also Like

Leave a Reply