Torsdag

Den här veckan har gått galet fort, förmodligen för att det varit så mycket på jobbet så dagarna bara springer iväg. Snart är det helg igen med allt det innebär. I helgen ska vi försöka hinna köpa en ny säng åt Lukas. Han vill inte längre ha sin våningssäng, av någon anledning så har han börjat känna sig väldigt otrygg i den. Så det är bara att respektera och fixa något annat. Tur att den är köpt begagnad och förmodligen går att sälja på nytt igen.
Sen ska vi försöka åka och fira vår gudson som fyllt 11 år nu i januari. Om alla kan hålla sig friska. Jag är lite rädd, eller orolig snarare nu när jag kommit längre fram i graviditeten. Får tänka mig för lite och vara extra försiktig. Tid är nu bokad i alla fall för tredje vaccinsprutan. Sen ska jag väl ha ett fullgott skydd hoppas jag.

Nu blåser det stormvindar ute och snön yr. Jag brukar gilla vintern, men nu är jag så rädd att halka och gillar inte dessa omslag i temperaturen hela tiden. Så längtar är ganska stor till Spanien och värmen igen. Att få gå på muren på passeon eller hoppa på alla stenar i olika färger som gångbanorna är lagda med. Bara det okomplicerade.
Vi får se när vi kan ta oss ner nästa gång, nu dröjer det nog ett tag. Först ska lillebror komma och sen vill jag nog att smittan ska minska så att det inte är så mycket restriktioner.
Nu kör vi uppladdning inför helgen 🙂

You Might Also Like

Leave a Reply