Fika och häng med familjen

Igår var min bror här och hälsade på med sina tre grabbar. Lukas var överlycklig och lekte med kusinerna hela eftermiddagen. Dom håller på med en stor snökoja ute på gården så det blev en hel del byggande av den. Vi vuxna stannade inne och fikade och pratade. Mamma och pappa kom också förbi på lite kaffe.

Under dagen så smet jag och Lukas iväg och gjorde lite ärenden på stan och Kupolen (vårt köpcentrum). Vi lämnade dels in en gammal VHS med filmer på mig när jag var liten. Den ska digitaliseras så om en till två veckor så får jag tillbaka den som USB. Så bra, då kan man spara den. Som VHS har man ju ingen möjlighet att titta på det ens. Vi har en VHS-spelare nere i Spanien men det är lite långt att åka. Och så riskerar bandet att bli dåligt desto längre det ligger i byrålådan.
Ska nog bjuda hem min familj på filmkväll när jag fått tillbaka den.

Medans vi gjorde ärenden passade vi på att fika. Lite mysig kvalitetstiden tillsammans. Jag tänkte att vi skulle lyxa till det med lite fikabröd, men han ville ha en baguette och inget annat. Så det blev mer som en brunch än fika, men det var lika mysigt för det. Hade långa diskussioner om vad som händer i skolan och hans tankar. Är sån lyx att få ta del av hans liv och att han fortfarande berättar så mycket för oss. Själv slog jag till på en salted caramel latte, den var supergod men jag blev mätt av bara den.

På kvällen öppnade vi lite alkoholfritt bubbel och njöt av det tillsammans med grissini och en röra på grädde och färskost med smak av pepparrot. Det var gott. Efter det så serverade vi ribs och en sallad med pumpa och spenat till middag. En bra lördag med andra ord.

You Might Also Like

Leave a Reply