Februarikylan

Nu slog kylan till igen här hemma. Under min promenad igår fick jag riktigt kalla kinder. Vi har en lång raksträcka som är omgiven av åkrar, innan man kommer upp på byn. Där är det så mycket kallare när det blåser. Så fort man tagit sig in på byn så är det behagligt.

Fördelen med kylan är att vi får elda. Josef älskar att göra eld i kaminen och i stort sett varje kväll brinner det så härligt där. Kaminen är ett av det bästa med huset, den är stor och tar plats, men jag älskar den. Och den sprider värme så vi får det hur varmt och skönt som helst på nedervåningen. Bra också när elpriserna har varit så höga. Tack och lov att vi har fast elpris och inte alls blivit drabbade som många andra.

Idag har jag även hunnit ta min tredje dos av vaccinet. Skönt att ha det gjort och att man förhoppningsvis nu har lite skydd. Nu när min pappa och bror har fått Covid, båda två. Utan att ha träffat varandra.

You Might Also Like

Leave a Reply