Helgen

På lördagsmorgonen så smög jag upp för att börja kolla på OS. Det var kallt ute, vilket syntes på våra fönster i vardagsrummet. Det var väldigt mysigt och en mysig start på dagen. Jag fick senare under dagen även sällskap av barnen som ville kolla lite OS de också.

På eftermiddagen drog vi ihop ett stor gäng och åkte till Yoump. Det var föräldrar och barn, både Lukas klasskompisar och kompisar från förskoletiden. Det var väldigt trevligt, och vi avslutade med fika. Barnen och de vuxna var nöjda. Själv avstod jag från hoppningen med tanke på magen och njöt istället av att umgås lite med våra vänner. Inte så ofta som man ses nu för tiden.

På söndagen låg vi kvar länge i sängen och drog oss. Jag kollade självklart på curlingen och Josef och Lukas höll på med telefonerna och tittade lite sporadiskt de med. När vi tillslut klev upp sken solen in genom köksfönstret. Vi gjorde då frukost på yoghurt, färska jordgubbar och granola. En försmak av sommaren. I övrigt så hände inte mycket alls den dagen, vi tog det så lugnt.

You Might Also Like

Leave a Reply