Sjukstuga

Nu var det våran tur. Lukas fick feber i lördags, vaknade på morgonen och blev sjuk nästan direkt. Vilket var tur ändå, för vi hade planerat en dag i backen, så vi hann avboka det innan han blev dålig. Sen låg han och sov i feber i stort sett hela dagen. Vi testade honom igår och såklart har han åkt på Covid. Själv vaknade med halsont i morse. Men mitt test visar negativt vilket är lite märkligt. Kanske har testat för tidigt, jag vet inte. Får se hur det utvecklar sig. Men oavsett blir några lugna dagar här hemma för oss.

Innan vi blev sjuka så fick jag hänga med mitt lilla troll, släktens minsting och fasters älskling. Han var hos mig en timme på lunchen i fredags då storebror skulle till tandläkaren. Vi hann bygga lite tågbana, och han hann riva den också. Mysigt att få hänga lite då vi inte setts på ett par veckor.

You Might Also Like

Leave a Reply