Sjukstugan fortsätter

Nu har Lukas gått tillbaka till skolan men då fick Isabelle istället vara hemma. Hon har blivit hostig och sa att det kliade i halsen. Men känner sig inte hängig så vi får väl se hur det utvecklar sig.
Men vilken skillnad det är ändå att vara mer eller mindre tvingad att vara hemma och inte lämna huset på flera dagar mot att ha jobbat hemifrån i två år men inte tvingande på samma sätt. Dessa dagar har varit värre än de två åren. Undrar vad det kan bero på, kan det vara att man är tvingad och att man måste hålla sig inne och hemma. Vet inte, men märkligt är det. Tur att OS är på tv, så man kan streama ikapp efter jobbet. Igår kväll kollade vi på hockeyn, en otroligt spännande match. Nu ska jag kolla på curlingen och herrarnas semifinal. Det enda problemet är att jag inte kan kolla nyheterna på hela dagen så att jag råkar se resultatet.

You Might Also Like

Leave a Reply