Insnöade

Vilket oväder det är idag. Vinden bara viner utanför och det snöar från alla håll.

Vy från köksfönstret, är snö över hela fönstret och även utanför. Det är ett märkligt mörker i köket.
Typiskt nog hade skolan friluftsdag idag och de skulle åka skridskor. Lukas såg så mycket fram emot det, men jag fick hämta honom vid 11 för han frös och var ledsen. Inte de bästa förutsättningarna. De hade knappt kunnat åka heller då det var snö på hela isen.
Vägarna när jag åkte var också helt igensnöade och nu gick de precis ut med varningar om att man inte ska ut och köra om man inte måste. Det kan jag verkligen förstå, inte alls trevligt.
Vi har ett stort träd som står precis vid vägen, där toppen ramlat av över elledningen till gatubelysningen så vi fick ringa vårt elbolag som har varit här och fixat. Hoppas att den här stormen ger med sig snart.

You Might Also Like

Leave a Reply