Helgen

I helgen var det strålande väder. En bra start på sportlovet för barnen. Vi har varit ute och lekt, åkt pulka och även hunnit med något slalomåk. Tyvärr är det väldigt mycket folk på Romme Alpin nu, men det finns en liten backe som hanteras av Friluftsfrämjandet där vi åkte. De ha en knapplift och en backe, men det är lagom för barnen. Och jag fick sköta markservice, dvs grilla korv och servera fika till hungriga barn. De hade pulkarace och det var många härliga skratt i backen.

En härlig solig promenad runt byn. Det här vädret är det bästa. Krispigt i luften med någon minus, samtidigt som solen skiner och värmer. Dock var det väldigt halt och isigt i vissa partier så man fick gå lite försiktigt.
Den här veckan blir det jobb blandat med ledighet för att hitta på roliga saker. Man får passa på när det är lov. Och så tacksam att det är möjligt att jobba hemifrån, så Lukas faktiskt kan njuta fullt ut av att ha lov.

You Might Also Like

Leave a Reply