Sportlov

Den här veckan är det sportlov i vår del av landet. Vi har haft strålande väder vilket är underbart när man är ledig till och från.

Pulkaåkning har stått på schemat. Och när solen lyser och man riktigt känner vårkänslor så är det bara helt fantastiskt.

Vi tog även en lång promenad tillsammans med min bror och hans barn igår. Tyvärr så är det fortfarande väldigt halt på cykelvägarna. Jag tog barnvagnen och hade som stöd. En vurpa på grund av isen blev det (inte jag), men det gick bra. Barnen jagade Pokemon och vi vuxna fick en massa tid att prata. Hann avverka både kriget och att vi ska får Northvolt till stan. Väldigt blandat alltså mellan skräck och förfäran och glädje och framtidstro. Men skönt att få lite syskontid. Vi är närmare varandra nu än för några år sedan vilket är så skönt. Min bror är bara två år yngre än mig och vi har alltid vuxit upp nära. Men under några år, så fanns inte riktigt den självklara närheten även om vi pratade ibland. Men de senaste 5 åren kanske, har den kommit tillbaka och nu är han en av mina absolut bästa vänner. Våra barn växer också upp och är väldigt nära varandra även om de är kusiner. Lukas får så mycket kärlek från familjen att jag blir alldeles varm i hjärtat.

You Might Also Like

Leave a Reply