Pulkaåkning

Igår så ordnades det en sportlovs aktivitet av Green light där de lyste upp en pulkabacke med en massa olika lampor samt några rökmaskiner. De bjöd även på popcorn till barnens stora förtjusning.

Det blev väldigt mysigt, speciellt när det började mörkna. Men det var halt, vilket innebar att det gick väldigt fort i backen. Jag är glad att vi tog med oss bob som har ratt och broms. Då hade Lukas och Josef chans att styra. De barnen som åkte madrass fick upp sån fart att det nästan blev farligt. Det blev några krockar och ibland kom det ett barn i full fart ner för backen och krockade med en grupp människor. Alltså egentligen ingen aktivitet för någon nervklen. Jag var så nervös till och från. Men inga skador i vårt sällskap i alla fall.

Då vi hängde i backen till ganska sent så orkade vi inte med att laga någon middag. Det blev därmed ett stopp på Max för lite hamburgare. En bra lösning för alla, speciellt då det går fort och vissa i sällskapet var väldigt hungriga (grininga)

Idag ska vi till Leo´s lekland och hänga på eftermiddagen med ett gäng vänner och bekanta. Lukas vet inget så det kommer att bli en överraskning. Själv ska jag placera mig i kafeterian och fika.

You Might Also Like

Leave a Reply