Fredagsdrinken

Något som vi gjorde ofta förut var att starta helgen med en fredagsdrink. Direkt efter jobbet och innan middag så satt vi oss ner och tog en drink av något slag och bara snabbt sammanfattade veckan som varit och vad helgen hade att vänta. En väldigt trevlig tradition som tyvärr blivit lite bortglömd. Men i fredags var det dags igen.

Jag svängde ihop lite granatäpplespritz som självklart var alkoholfri. Till och med barnen gillade den och den var väldigt fräsch och god. Man börjar med att muddla granatäpplekärnor med råsocker. Sen tillsatte jag mynta som även den fick muddlades med lite. Rörde ner sprite och hällde upp i glas med is. Toppades till sist av sodavatten. Supergod, som går att spetsa med vodka eller rom om man skulle vilja.

Idag ska jag till Kupolen (vårt köpcentrum) och handla lite presenter till Josef som fyller år på torsdag och även till min brorson Steven som fyller 7 i helgen.

You Might Also Like

Leave a Reply