Kalas

Den här helgen har i stort sett bara bestått av en massa kalasande.

Började helgen med en god härlig frukost. Finns inget bättre än att sitta i lugn och ro och äta frukost lääänge.

Sen åkte vi hem till min farmor för att fira att hon fyllde 91 år. Där bjöds det på en massa fika och smörgåstårta. Vi var där samtidigt som min bror med barn och det är så härligt att se att farmor verkligen lyser upp när det är barn i närheten. Hon hann knappt vara social med någon annan, utan hängde med barnen hela tiden. Det stals också en del kramar och pussar på pojkarna, något som jag tror hon saknat oerhört under pandemin.

Efter det så åkte vi direkt vidare till nästa kalas, kompiskalas för Lukas förskolevän. Det var på Leo’s lekland, och då Lukas inte kände någon annan än födelsedagsbarnet blev han lite blyg och ville inte att vi skulle åka hem. Så vi stannade och passade på att ta en fika ihop. Man får tar chansen till lite egentid även om det är på ett lekland med skrikandes barn runt omkring 🙂

När kalaset var över åkte vi och hämtade kusin Steven som skulle sova hos Lukas. Grabbarna hade planerat hela veckan att de skulle spela Minecraft på kvällen.

Då klockan var ganska mycket så passade vi på att överraska killarna med Pizza Hut. Steven hade aldrig ätit där och lyckan var total. Själv blir man alltid lite besviken, pizzorna är verkligen inte supergoda. Och det kändes som att min och Josefs pizza var exakt samma storlek även fast han tog en medium och jag en small. Jaja, pojkarna var jätteglada och mumsade glatt i sig sina pizzor.

När vi kom hem så spelade killarna Minecraft och jag drog på mig mina mjukisar, tofflor och kröp upp i fåtöljen bredvid med min bok. Mysig avslutning på en intensiv lördag.

På söndagen innan det var dags att åka hem med Steven fick jag ett kärleksbrev av pojkarna som verkligen värmde hjärtat. Så kul när de lärt sig skriva mer.

You Might Also Like

Leave a Reply