Alkoholfritt bubbel

Josef kom hem från systemet med dessa två burkar alkoholfritt bubbel. Perfekt storlek om man inte vill öppna en hel flaska för sig själv.

Eins zwei zero har jag provat till fredagsmyset och den var väldigt god. Hällde dock upp det i en champagnekupa. Gillar den känslan mer, att dricka ur riktiga glas.
Men den andra tänkte jag testa idag då vi ska ha lill-lördag med räkmackor. Eller om Josef vill vara med så kanske vi delar på en flaska alkoholfritt bubbel. Det kan ju också gå bra 🙂

Igår var jag hos barnmorskan, nu börjar besöken bli tätare allt eftersom vi närmar oss beräknad födsel. Allt såg tack och lov väldigt bra ut och mina värden var väldigt bra. Så skönt att få en check varannan vecka, så att man vet att det går som det ska. Sen är det en livlig krabat i magen som rör på sig väldigt mycket så speciellt orolig har jag inte varit.

You Might Also Like

Leave a Reply