Stort projekt

Jag har börjat med ett projekt där jag ska sortera alla mina bilder från när jag var liten. Korten har suttit i olika album i alla dess olika färger och former och bara varit röriga. Ingen ordning i tid heller utan det har varit lite huller om buller. Mamma hörde också av sig och berättade att de hade en rad kopior på bilder från när jag var liten. De skulle slänga dessa men innan ska jag få gå igenom och se vad jag vill ha.

En kopp te och en massa högar med kort. Min plan är att först sortera in dessa bilder i rätt tidsordning, kolla igenom bilderna hos mamma och sortera in även dom. Sen ska alla bilder in i likadana album och dokumenteras. Men det tar tid och är inte superenkelt och bestämma när i tiden bilden är tagen. Men det kommer att bli så skönt och bra när det är klart. En sån där sak som man bara gör en gång. Och hjälp vad många minnen man får, vad mycket man upplevt i livet som man helt glömt bort. Så det är inte bara jobbigt utan också ganska mysigt.

You Might Also Like

Leave a Reply