Födelsedag

Igår fyllde Josef år. Vi började med att fira honom på morgonen, men skönsång och frukost på säng. Han fick då en padelväska som han blev väldigt glad över.

Jag dukade och la fram presenter lagom tills resten av familjen kom hem. Vi har som tradition att den som fyller år får välja middag på sin födelsedag, så igår blev det oxfilé, god sparrissallad, fetaoströra, pommes frites samt bearnaise. Jag åt dock mitt kött well done, vilket såklart beror på graviditeten, så nu längtar jag ännu mer efter att få äta en medium biff.
Sen drog födelsedagsbarnet iväg och tränade, så jag och barnen lyxade med efterrätten framför den nya Disneyfilmen Röd. Vi åt kladdkaka med grädda och hallon, mums.
Filmen var bra tyckte barnen, dock tyckte båda att huvudkaraktären var väldigt pinsam ibland 🙂

Bild från i höstas på födelsedagsbarnet. Tänk att när vi blev tillsammans så fyllde han 20 år strax efter det. Hjälp, vad länge vi har hållt ihop. Jag är så tacksam att jag får dela livet med den här människan, vilket äventyr det är att leva ihop och vad vi har upplevt saker. Och vad mycket mer vi kommer hinna uppleva. ❤️

You Might Also Like

Leave a Reply