Föräldraledig och påsklov

Nu har jag äntligen gått på föräldraledig och den startade samtidigt som barnen hade påsklov. Det blev inte mycket till vila den första veckan med andra ord. Isabelle åkte hem till sin farmor och farfar i Lima och hängde där hela veckan och Josef jobbade. Så det var jag och Lukas som fick en hel del egentid.

Vi började lovveckan med lite lunch på stan. Vi åt på den lokala Kinarestaurangen där de har massa fiskar simmandes omkring. Han tyckte att det var väldigt spännande, även om det inte framgår av bilden :). Vi fick också lära oss att karpar tappar färg när de blir äldre, precis som vi människor blir gråhåriga. Den äldsta fisken som de hade var hela 17 år.
Vi tog även en vända till biblioteket och lånade lite böcker, både till mig och honom. Där hade de tagit fram en massa brädspel så vi hann även med lite sånt. Jag förlorade, så typiskt 🙂

Annars har vi även hunnit med marknaden som var i stan, med godisremmar, karuseller och allt som en marknad innebär. En härlig lovvecka.

Den här veckan började skolan igen och än så länge har jag bara försökt ta det lugnt. Var ut på äventyr med mamma igår, bilder kommer inom kort. Och idag var det bara barnmorskan som stod på schemat. Ett rutinbesök, förhoppningsvis det sista innan bebis kommer. Nästa besök är inbokat dagen innan beräknad födsel och jag hoppas att han kommer före det.

You Might Also Like

Leave a Reply