Sista april

Vi gjorde ett litet firande av sista april. Till lunchen tog vi fram grillen för premiär.

Vi grillade nötgrillare från Rältagården som jag köpte på min och mammas lilla utflykt förra veckan. Den var så god, saftig och riktigt mycket kött. Vi passade även på att skåla in våren med alkoholfritt bubbel och coca-cola medans båda barnen var hemma.

Sen på kvällen åt vi ribs med pommes pinnes. När middagen var klar tog vi en liten tur till närmaste by, där man hade en majbrasa för första året på länge. Så Lukas fick uppleva det för första gången. Och som tur var så träffade han en klasskompis det första han gjorde när han kom dit så kvällen blev en succé.
(Och ja, det är en otroligt lortig unge i bakgrunden😄 )

Nu ska jag snart göra mig klar för att åka till bilfirman och hämta ut våran nya bil. Vi ska äntligen skaffa oss en laddhybrid 😊

You Might Also Like

Leave a Reply