Ensamma idag

Just nu sitter jag och bara myser med en liten kille på armen. Allt tar lite längre tid att göra och man kan bara använda en arm, men det är precis som det ska 😍

BVC-besöket gick bra igår, han går upp i vikt precis som han ska. Han fick godkänt. Efter besöket så var det premiär för fotbollen för Lukas. Det var så skönt att få byta ut mjukisbyxorna mot riktiga kläder och åka ut och göra något. Vi tog med barnvagnen och Ludvig sov så skönt genom hela träningen.

Idag är jag och Ludvig själva för första gången. Josef körde iväg Lukas till skolan men sen åkte han direkt efter det mot Gävle för att hjälpa mamma och pappa. De ska masta på och sjösätta båten idag, så nu är det officiellt båtsäsong igen. Ett tydligt tecken på att sommaren närmar sig 😄

You Might Also Like

Leave a Reply