Lugnet hemma

Här hemma fortsätter lugnet. Ludvig har ätit varje till varannan timme de senaste dagarna. Tack och lov timade han in det under helgen då hela familjen varit långlediga. Då kunde jag få avlastning och fokusera helt på att amma och sköta bebisen. Men i natt har han varit väldigt snäll och bara ätit en gång klockan 2 och sen sovit till halv 6. Så jag känner mig på riktigt utvilad idag, vilken härlig känsla. Något man inte är bortskämd med.

Idag, eftersom jag fick så mycket sömn inatt, tog jag mig ut på en promenad med barnvagnen. Fåren och korna var ute, riktigt mycket sommarkänsla i luften. Nyfikna kor som ville kolla in vilka vi var.

I helgen så firade vi morsdag med lite fika. Hann dock inte ta några bilder men jag tog ett recept från bloggen matplatsen på en cheesecake/morotskaka som var hur god som helst. Några moment att göra men ändå väldigt enkel. Jag åt en bit idag också till kaffet, nästan saftigare idag. För recept, se här.

You Might Also Like

Leave a Reply