Skolavslutning

Igår firade vi våra skolbarn. Lukas gick ut f-klass och Isabelle sjuan. Vi var med på Lukas skolavslutning och blödig som jag är kunde jag inte hålla inne tårarna. Känslan när man själv hade skolavslutning kom tillbaka, den där känslan av frihet och oceaner av tid framför sig. Underbart.
Lukas klass sjöng visan “Sången om sommaren” så nu spelas den på repeat på Spotify hemma.
När hans skolavslutning var klar hämtade vi Isabelle och åkte till stan för att äta en stor glass. Vi köpte på Kandy’z och vissa orkade inte ens äta upp en kula. Så generösa var portionerna. Isabelle hade också fått diplom för extraordinär insats under året där hon utnämndes som förebild i skolan. Vi är så galet stolta över henne.

På kvällen åt vi på Pinchos, supergott. Till efterrätt åt jag glass och salta chips, en god kombination. Oväntad, men god.

Idag är första riktiga dagen på lovet, Lukas är hos en kompis och Isabelle är ute och äter med sin farmor och farfar. Jag och Ludvig myser i soffan och jag känner sommarpirret i hela kroppen. Den här sommaren stavas njutning.

You Might Also Like

Leave a Reply