Fredag

Idag är det äntligen fredag igen. I morse så smög Lukas in och la sig på Josefs plats när han åkte till jobbet och somnade om. Tack och lov för klockan var bara 6, så jag hade ingen lust att kliva upp. Vi sov till halv åtta innan Ludvig vaknade och ville äta. Sen låg vi och drog oss i sängen en stund och pratade om dagen. En perfekt start.
Nu har vi dragit oss ner och äter frukost, Lukas framför en film med sin favorit, Spiderman. Lugn morgon och en dag helt utan några större planer. Underbart.
En plan som vi har är dock fredags drinken. Något i försöker få till varje fredag när alla kommit hem från jobb/skola.

Ibland har vi något enkelt tilltugg som chips, oliver, salamichips eller liknande. Och ibland gör jag snittar eller något annat lite roligare, mer lagat. Till drink testar vi olika saker, eller tar ett glas bubbel. Förra veckan blev det alkoholfritt bubbel, gillar Chapel Hill, och till barnen Bubbliz. Lika kul att komma på vad de ska få dricka som till oss vuxna.

You Might Also Like

Leave a Reply