Beef Jerkey

Glad midsommar på er alla! Helgen bara försvann i ett kick tycker jag. Men det var mysigt. Vi hade ett stort firande med en massa gäster, partytält och hela kittet. Så roligt.
Ett stående inslag som vi har är ett snacksbord och till det gör min bror sin berömda beef jerkey. I år hade han dock lite mindre tid så torkningen skedde i omgångar av mig.

Dofterna som spreds sig i köket under tiden alltså 🙂

Nu ska jag ta med mig pojkarna, har en bonus i form av min brors äldsta, och åka och ta hand om panten från festen. Har en affär som man kan hälla i allt bara, skönt att slippa ner och rota i påsen med händerna. Där finns även en restaurang som vi ska testa, har hört gott om den. Och på vägen hem ska vi testa vår lokala glassbar som öppnade i år. Passande i denna värme.

You Might Also Like

Leave a Reply