Glass

Igår så sov Lukas kusin över, idag också för den delen. Så slipper han vara själv så länge. Och det funkar ju utmärkt, för då har Lukas någon att hänga med.

Igår åkte vi och pantade burkar och lunchade på Tunasalen. Så god lunch.

En efterrättstallrik värdig en 11-åring. Lyckan hos killarna när det visade sig att det fanns ett dessertbord. Den lyckan blev ännu större när bordet hade en chokladfontän, marshmallows och en massa frukt.

På vägen hem svängde vi förbi glassbaren i Sellnäs. Jag tog en lakrits/hallon som var lakritsglass, hallonsorbet och mjukglass. Plus en massa godis. Barnen orkade inte ens sina glassar, men jag fick i mig min. Sen ville jag nästan inte äta något mer på hela dagen. Så galet mätt. När vi satt och åt glass i godan ro drog åskvädret in så vi åkte hem lagom tills regnet kom. Hemma hade det hunnit vara strömavbrott. Sen åskade det och dundrade och luften kändes direkt svalare. Så skönt.
Men sen tyckte jag att det blev lite väl svalt och drog i gång bastun efter middagen. Sen satt jag i lugn och ro för mig själv och bastade. Jag älskar det, jag får vara ifred för mig själv en stund.

Nu håller jag på att pumpa ur för jag ska ut och äta med några kompisar ikväll. Blir en snabb vända med bara middag, men det ska bli trevligt att bara vara en stund. Josef får mata Ludvig om han skulle bli hungrig under tiden. Men det ska nog gå bra, han tar flaskan bra. Man får passa på när man kan 😄

You Might Also Like

Leave a Reply