Födelsedag

Förra veckan fyllde jag år. Lukas sjöng så fint för mig på morgonen och så fick jag en så fin glasnalle med min månadssten av honom. Den hade han valt själv. Jag fick även en fantastiskt fin klänning från Indiska som han hade valt.

Så här såg den ut, fanns kvar i butik i Borlänge. Så skön och fin med puffiga ärmar. Han har bra smak den där ungen 🙂

Sen åt vi lite frukost på McDonalds, så mysigt.
Av Josef fick jag en köksmaskin av Ankarsrum. Den gjorde mig barnsligt lycklig. Fick även en maskin som man kan stoppa korv med av min bror med familj, så nu ska jag och brorsan försöka oss på att göra egen ölkorv. Kommer att bli spännande att se hur slutresultatet blir.

När Josef kom hem skålade vi i alkoholfritt bubbel och snacksade på det godaste jag vet, smetana med rödlök, rom och gräslök. Mums.

Nu har jag precis kört iväg Lukas som är på brottarläger under några dagar den här veckan. Och ute hör jag hans kusiner som spelar fotboll på vår framsida. Är så mysigt när de bor grannar under sommaren, barnen är här hur mycket som helst. Underbart och lyxigt.

You Might Also Like

Leave a Reply