Pulled pork

I helgen har det varit full fart. Man kan lugnt säga att grabbarna startade semestern med en massa aktiviteter. På lördagen så gjorde jag och brorsan långlagad mat. Vi provade att göra pulled pork i vedeldad ugn. Så mysigt.

Josef drog igång elden vid halv elva, sen gick jag och Ludvig ut i grillhuset och eldade hela dagen. Satt där i lugn och ro och hörde barnen leka utanför och bara vaktade elden. Snacka om meditativ syssla och livskvalité. Sen gjorde vi en rub på köttet och ställde in det för att få yta runt ett på dagen. Dom dofterna som spreds alltså..
Efter ett par timmar hällde vi på vätska, paketerade in den i folie och lät den stå ett par timmar till. Den blev så himla god. Vi använde oss av äppelträd för att få till en rökighet. Mums.

Idag åker vi, färjan går kl fyra i eftermiddag. Ska bli så mysigt att umgås lite med familjen ❤️

You Might Also Like

Leave a Reply