Kokböcker

Vi är nu hemma igen från vår minisemester till Helsingfors. Det var väldigt mysigt, ska lägga upp lite bilder inom kort.

Shoppingen innan vi åkte resulterade i två nya kokböcker. Så nu ska det lagas en massa härliga rätter. En kokbok från Catarina König som jag verkligen gillar. Jag följer henne på Instagram där hon lagar så mycket gott och härligt. Köpte även en kokbok för vardagsmat. Det ska bli kul att få prova lite ny. Jag kan ju sitta och bläddra i kokböcker/tidningar ganska länge. Älskar den inspirationen som det ger. Duken var också ett fynd som jag gjorde på Hemtex. Behövde något dolde bordet, då bordsskivan ska målas om men vi ännu inte gjort det. Den har blivit så missfärgad.

Killarna sitter just nu bredvid mig och håller på att gå igenom sina fiskesaker inför Sälenresan till helgen. Vi ska åka upp hela familjen och fira min pappa som fyller 60 år. Dom åker upp lite tidigare för att fiska under dagen så åker jag och Ludvig upp lite senare. Men nu ska jag ta tag i att packa upp väskorna efter resan, min minst roliga uppgift 🙂

You Might Also Like

Leave a Reply