Bröllopsdag

Igår var det hela åtta år sen vi gifte oss. Fick lov att bli lite nostalgisk och bläddra i vårt bröllopsalbum. Vilken fantastisk dag och vad roligt vi hade.
Vi firade dagen med att grilla och göra lite god mat. Inget speciellt, orken fanns bara inte där. Vanligtvis åker vi iväg och firar, på någon liten minisemester men i år valde vi att vara hemma då Ludvig inte är så stor. Men det kommer fler år. Förra året besökte vi det fantastiska Grythyttan, kan jag varmt rekommendera. Fantastisk mat och underbara miljöer. Vi hade ett badrum som var större än vårt rum, lyx.

Vi firade gummibröllop och brukar försöka ge varandra presenter med det temat som vi firar. I år hade vi tänkt lika, gummistövlar. Josef fick ett par klassiskt gröna av bra kvalité, perfekt när de ska iväg och fiska imorgon. Själv fick jag gummistövlarna ovan, så snygga från Tommy Hilfiger. Kommer att användas flitigt och vårdas ömt.

Efter middagen smet vi ut på framsidan med lite jordgubbar och champagne. Blev kvar i nästan två timmar och bara pratade medans Ludvig sov i vagnen och de stora barnen var inne och kollade på tv. Mysigt med lite “egentid”. Dock fick vi inte i oss hela flaskan så den är sparad tills idag. Kul att få dricka champagne två dagar i rad, hör inte till vardagen för en ammande mamma 😄
För att kunna spara champagnen, eller alla form av bubbel så har jag en kork som jag sätter på flaskan. Fick den av min bror och den funkar hur bra som helst. Den finns här, och jag tror även att Cervera har den. Väl värt pengarna när man kan spara på bubblorna 😄


You Might Also Like

Leave a Reply