Sälen idag

Idag åker vi mot Sälen, eller jag, Isabelle och Ludvig rättare sagt. Josef och Lukas gick upp redan kl 5 imorse och begav sig iväg med min pappa för att fiska. Vi ska möta upp dom i stugan i eftermiddag. Vi inväntar bara min svägerska som ska sluta jobbet innan vi åker.

Jag och Ludvig har varit på affären och handlat idag. Vi ska äta lite plock ikväll och så har jag fixat med frukost till alla. Vagnen var helt överfull och Ludvig var helt inpackad. Men han var lika glad för det och pratade en massa medans vi handlade. Värmeböljan har precis anlänt så han får ha t-shirt och blöja bara, svårt att klä de små när det är så här varmt. Man vill ju knappt ha kläder på sig själv.
Vi ska vara borta till på söndag, och hinna äta en massa gott, umgås hela familjen och förmodligen äventyrsbada också. Kommer att bli en mysig resa.

Nej nu måste jag släppa datorn och ta tag i packningen så vi kommer iväg i tid.

You Might Also Like

Leave a Reply