Syskonkärlek

Alltså dessa två, den kärleken. Det har gått över förväntan med att få hem en liten bebis till familjen. Lukas är så fantastisk med sin bror. Så fort Ludvig gnäller till så är han där och tröstar, pysslar om honom hela tiden och har alltid en hand på sin bror när han sitter bredvid. Ingen som helst avundsjuka på att lillebror får en massa uppmärksamhet. Han vill också hela tiden hålla i honom och bära runt på Ludvig. Inte nog med det, han har även kusiner som avgudar honom. Min brors pojkar är så förtjusta och är på och kramar hela tiden. 2-åringen klappar hela tiden på huvudet och säger bebis. Ludvig kommer att ha många omkring sig hela tiden, det värmer så i hjärtat.

Nu har vi tvättat undan allt från Sälenresan och har en lugn dag. Min bror med familj kommer hit nu efter lunch för att få hjälp av Josef med bilen. Sen ska vi såklart kolla på Sveriges semifinal ikväll mot England. Ska åka en sväng till det lokala Ica för att hämta ut våra kaffekapslar från Nespresso, ska då passa på att se om det finns något gott snacks till kvällen. Något måste vi ha när vi ska kika på match 😄


You Might Also Like

Leave a Reply