Kvällspromenad

Igår tog vi en kvällspromenad i byn jag och Lukas. Det är då man är så glad över att bo som vi gör, med lugnet och naturen. Åkrar och skog runt om oss. Vi pratade om livet och hur det kändes att börja 1:a klass om några veckor. Han hade en stor förväntan och pirr, vilket jag kommer ihåg från när jag var liten. Så härligt.

Vi hade även ett uppdrag under vår promenad och det var att mata Nisse och Julia, grannarnas hästar. Vi fick ett varmt välkomnande av Julia när vi kom gående, hon gnäggade för fullt 🙂
Lukas är så modig runt djur och också väldigt klok. Han tycker att det är väldigt roligt och spännande. Vid matningen i morse så flög han upp från sängen när det var dags att gå. Han som annars gärna sover till 9 nu under sommaren. Han tyckte även att vi skulle köpa egna hästar men där drar jag gränsen 😉

You Might Also Like

Leave a Reply